Зидни и стони календар за 2024. годину

Природњачко друштво „Геа“ припремило је зидни и стони календар за 2024. годину, са фотографијама природних вредности Вршачких планина и Малог вршачког рита. Све фотографије су аутентичне и начинили су их Миливој Вучановић и Зоран Гавриловић, чланови ПД „Геа“. Неке од њих су једине такве у Србији, на пример, фотографија орла змијара у гнезду.

Део новца од продаје биће приход ПД „Геа“ и користиће се за спровођење малих акција заштите природе на Вршачким планинама.

Зидни календар је димензија 33 х 46 центиметара, штампан на квалитетном папиру (од 170 грама), има 7 страница. Понуда за фирме обухвата и штампани картон као осму страницу, са логотипом и контактима. Најмања поруџба за фирме је 50 примерака.

Стони календар је димензија 22,5 х 10 центиметара, штампан на квалитетном папиру (од 170 грама), са квалитетним картонским постољем, на којем ће бити штампан логотип и контакти фирми. Најмања наруџба је 50 примерака.

Поруџбе за фирме примамо до 20. новембра. Календаре ће моћи да наруче и појединци. Ако сте заинтересовани, јавите се на geaastro@gmail.com.