Геа вас позива на излет

Природњачко друштво Геа Вршац
организује планинарски излет

 МАГЛИЋ (2386 м) и СПЛАВАРЕЊЕ РЕКОМ ТАРОМ
Република Српска и Црна Гора

10 – 12. јун 2011.

 петак, 10. јун

13:00 – полазак из Вршца испред хотела Србија (траса пута: Београд – Ужице – Вишеград –Тјентиште). Вишеград (одмор 60 минута, На Дрини ћуприја).

 субота, 11. јун

Група која планинари:

8:00 – успон на Маглић (2386 метара), највиши врх Републике Српске, преко Трновачког Језера у Црној Гори, траса напорна, дужина око 20 километара, 12 сати хода.

 Група која сплавари:

9:00 – Полазак са Тјентишта за Фочу и Шћепан Поље (Црна Гора), долазак до Брштановице, стартног места за рафтинг на реци Тари и спуст до Шћепан Поља, до места где се сустичу Тара и Пива чинећи реку Дрину. Трајање рафтинга око 4 сата. Пауза у Фочи, долазак на Тјентиште и спајање са планинарском групом.

 недеља, 12. јун

8:00 – повратак у Србију (Траса пута: Тјентиште – Фоча – Сарајево – Добој – Шамац –Хрватска ауто-пут – Београд – Вршац). Успутни обиласци: Сарајево – Башчаршија (одмор 2 – 3 сата). Добој – посета добојској тврђави. Долазак у Вршац до 22:00.

 цена:

85 евра

+ 40 евра (сплаварење)

 

У цену урачунато – превоз минибусом са таксама и путаринама, 2 ноћења са доручком, осигурање, улазнице за Национални парк „Сутјеска“ у Републици Српској и Црној Гори, трошкови водича и организације. У цену рафтинга је урачунато изнајмљивање чамца и опреме, такса, превоз од Тјентишта до стартног места.
Смештај –   у павиљонима хотела „Младост“ на Тјентишту, у собама за 4 и 5 кревета са заједничким тоалетима. Постоји могућност ноћења у собама са 2 и 3 кревета и посебним тоалетима, уз доплату од 15 евра.
Храна –       из ранца или у ресторану у хотелу, цене повољне

Пријаве –     у просторијама Природњачког друштва ”Геа” уторком и четвртком од 20 часова или на 065 844 30 00 (Дејан Максимовић). Приликом пријаве ОБАВЕЗНО је изјашњавање да ли желите рафтинг или не и уплата аконтације од 50 евра.

ПОСЛЕДЊИ РОК ЗА ПРИЈАВЕ ЈЕ ЧЕТВРТАК 9. ЈУНИ у 12:00 ЗБОГ ОСИГУРАЊА!